Home

 

Over ons Formulieren Producten ContactMaak een keuze uit onderstaande producten


Hypotheken - Pensioen en overige - Verzekeringen - Servicepakket

 

Servicepakket
Onze dienstverlening richt zich op uw huidige- en toekomstige financiŽle mogelijkheden en het afsluiten van producten die eventuele hiaten oplossen. Dit doen wij onder andere door voor u een Persoonlijk Financieel Overzicht (PFO) samen te stellen. Hiermee krijgt u inzicht hoe bijvoorbeeld uw pensioen is geregeld, wat er bij vroegtijdig overlijden voor de partner aan inkomen overblijft en ook uitkeringen bij eventuele arbeidsongeschiktheid worden cijfermatig toegelicht. Dit noemen wij het Servicepakket. Met dit pakket krijgt u een gedetailleerd overzicht van uw huidige en toekomstige financiŽle situatie. Vervolgens ontvangt u van ons verschillende overzichten hoe u eventuele hiaten kunt oplossen. Dit doen wij bij aanvang van de dienstverlening en afhankelijk van de door u gekozen duur zullen wij regelmatig voor u toetsen of er nieuwe hiaten zijn ontstaan. Ons uitgangspunt is dat wij de hiaten voor u kunnen en mogen oplossen door middel van het hiervoor benodigde product.  

Indien u voor het Servicepakket heeft gekozen ontvangt u van ons een bevestiging met de gekozen looptijd, het tarief en de ingangsdatum. Daarnaast ontvangt u van ons (of van de consulent) een lijst met daarin aangegeven welke stukken wij nodig hebben om uw Persoonlijk Financieel Overzicht ( PFO ) samen te stellen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij hierin inkomensgevolgen opnemen met betrekking tot pensioen, hypotheek, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en de gevolgen van eventueel (vroegtijdig) overlijden. Voor elke situatie krijgt u exact in beeld wat uw besteedbaar inkomen is. Indien blijkt dat er in een bepaalde situatie hiaten ontstaan bent u natuurlijk vrij om hier wel of niet een oplossing voor te zoeken. Naast de cijfermatige inzichten ontvangt u van ons ook een schriftelijke toelichting met verschillende berekeningen om eventuele hiaten op te lossen en een jaarruimte berekening. Tijdens een persoonlijk gesprek van ca. een uur wordt het PFO vervolgens persoonlijk met u doorgenomen en kunt u uiteraard vragen stellen.

Omdat iedereen te maken krijgt met wijzigingen in de persoonlijke omstandigheden (verhuizen, kinderen, overlijden, veranderen van baan, enz.) geeft het Servicepakket van VBHA de mogelijkheid om met regelmaat een nieuw Persoonlijk Financieel Overzicht te laten samenstellen. Hoe vaak u dit kunt laten doen is niet afhankelijk van (on)zekere gebeurtenissen maar van de door u gekozen looptijd van het abonnement. Het aantal overzichten staat dus vooraf vast.

Het Servicepakket is op basis van neutrale en objectieve informatie met de intentie om voor u een product af te sluiten om een eventueel hiaat op te lossen. VBHA is hierin gespecialiseerd en heeft hiertoe vele mogelijkheden. Indien u er voor kiest via VBHA een product aan te schaffen verwijzen wij u naar onze producten in het menu hierboven in de balk.
 


© VBHA - Disclaimer